26 Şubat 2014 Çarşamba

Tırnak Bakımım

   Herkese tekrar merhaba,

   Gecenin bu saatinde üşenmedim oturdum manikür yaptım üstüne bir de ojelerimi sürdüm. Öncelikle elimi ılık suda beklettim. Klasik bir manikür hazırlığı. Benim tırnaklarda et çok çıkar böyle tırnakla birlikte uzar resmen. Tırnak etlerim kesilmeye alıştığı için dibe itmem mümkün değil. 

   Ablamın hediye ettiği English Home Manikür Seti ile manikürümü yaptım. Ardından fotoğrafa koymayı unuttuğum Avon care el kremi ile ellerimi nemlendirdim. Ellerim böyle çok güzel göründü. O esnada da keşke fotoğraf çekseymişim. Neyse bir dahaki sefere artık.

   Daha sonra She Nail Sugar isimli ojenin koyu bordo-kahverengiye çalan rengini tırnaklarıma sürdüm. Tabii bir de Flormar Nail Care (Item:10) sürdüm. Flormarın bu ürünü zeytinyagı ile limon karışımına benziyor ve zaten limon kokuyor. Fotoğraflarda da gördüğünüz o ufak kabarcıklar aslında bu yağ. Yani oje pürüzsüz yapıda.







   Ben bu ojeyi çok sevdim. Çok hızlı kuruyor ve rengini çok iyi veriyor. Tek katla da güzel bir görüntü yakalayabilirdim ancak ben iki kat kullanmayı tercih ettim. Böyle biraz daha koyu duruyor. Kokusu biraz ağır ancak camı pencereyi aralarsak bir sorun yaratmıyor. Bir de dalgalanma yapmadığı farkettim. Bazı ojeler dalgalanma yapıyor tırnakta düzgün durmuyor. Ancak bu ojenin yapısını gerçekten beğendim. Hatta tırnağıma desenler bile yapabilirim bu oje ile. Çok sevdim ve sizlere de önerebilirim. Fiyatı da 1,50 lira. Fiyatına göre oldukça iyi performansa sahip bir oje.

   Sizce nasıl görünüyor tırnaklarım, beğendiniz mi?

   Hoşçakalın

1 yorum:

  1. Harika olmuş tırnakların canım ayrıca ojenin rengide çok yakışmış :)

    YanıtlaSil