18 Haziran 2014 Çarşamba

Esteworld'de 3 Blogger

Herkese merhaba,


Cuma günü Hayat Reçeli Nesrin ve Gizemin Saksısı Gizem ile Esteworld'ün Altunizade'de yeni açılan merkezindeydik. Çok eğlenceli bir gün geçirdiğimizi söylemeden geçemeyeceğim.


Altunizade Esteworld Sağlık Grubu'nun açılışı geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar eşliğinde yapılmıştı. 



Esteworld şubeleri sağlık sektöründe hizmet veren, öncü ve saygın bir kuruluş. Verdiği hizmetleri şu şekilde sıralayabilirim.

  • Saç Ekimi ve Saç Tedavileri
  • Plastik Cerrahi
  • Anti Aging
  • Lazer Tedavileri
  • Zayıflama Tedavileri
  • Diş Estetiği
Ayrıntılı bilgi için internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
Şimdi ziyaretimize geçelim.

Esteworld Halkla İlişkiler Müdürü Banu Oruç, bizi kibarca karşıladı ve çok ilgili davrandı. Öncelikle Estecafe'de oturup kahvelerimizi içtik. Daha sonra hastaneye girdik. Hastane değil sanki lüks bir otele girmişsiniz gibi bir havası olması size özel olduğunuzu hissettiren bir durum.



Kahvelerimizi içerken fotoğraf çekmesek olmazdı diyerek bol bol fotoğraf çektik.


Ardından Esteworld'ün restorantına çıktık ve karınlarımızı doyurduk. Bu arada şu bilgiyi atlamayalım; Estecafe ve yemekhanedeki menüler Dr. Ender Saraç tarafından hazırlanıyormuş. Esteworld'ün oldukça ince eleyip sık dokuduğunu düşündüren detaylardan biri buydu. Diğeri ise hastanenin yemeklerinin alkali su ile yapıldığı ve hastanede bulunan içme sularının alkali su olması. Alkali su ile ilgili bilgilenmek için tıklayın.
Daha sonra cilt bakımımızı yapmak için Merve Hanımların bulunduğu bölüme geçtik. Bize Ericson Laboratoire ürünleri ile bakım yapıldı. 
                                                                                                                                                                   


Biz bloggerlar cilt bakımı yaptırınca makyaj uygulaması Banu Hanım'a yapıldı. Esteworld mineral makyaj markası olan Jane Iredale'i kullanıyor. Jane Iredale hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.



Cilt bakımı ve makyaj uygulaması ardından Esteworld Sağlık Merkezinin tüm katlarını gezdik ve fotoğrafladık.


Daha sonra Esteworld'ün köşkünü ziyaret ettik. Orası ise 5 katlı ve 160 yıllık bir tarihi eser olmanın yanında Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük lazer epilasyon merkezi olma özelliğini taşıyor.
Birbirinden farklı özelliklere sahip 4 epilasyon cihazını bünyesinde bulunduran tek kurum olması ve her ten rengi ve tüy yapısına sahip kişiler için tedavi seçeneği bulunması da onların işlerinde en iyiyi hedeflediklerinin göstergesi. 


Bu arada takipte kalmanızı öneririm. Çok yakında sürprizlerle karşınızda olacağız.

Hoşçakalın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder