3 Temmuz 2014 Perşembe

Bir Mutluluk Nedeni Narecza.com

Herkese merhaba,

Bugün çok güzel bir paket aldım ve sizlerle onu paylaşacağım. 

Narecza.com 'dan bir hediye paketi aldım. Bioderma Sebium Gel Moussant ve Avêne Tinted Cream SPF 50 göndermiş. Yanına Caudalie, Phyto ve yine Bioderma'nın ürün testerlarından eklemişler. Narecza.com 'a teşekkür ederim. 


Yoksa siz Narecza.com 'u duymadınız mı? 

Narecza.com , 2 yıldır faaliyet gösteren kozmetik ve bitkisel ürünlerin online satışını yapan bir sitedir. Bir de telefonla sipariş hatları mevcut. %100 müşteri memnuniyeti ile biz kozmetik severlerin gönlünü fethetmeyi hedeflemekteler.

Narecza.com'da bizlerin severek kullandığı bir çok marka bulunmakta. Ağız ve Diş Bakımından Diyet ve Zayıflama ürünlerine, Parfümden Makyaj Ürünlerine kadar geniş kapsamlı ürünler yer alırken,

Cilt Bakımı konusunda etkisi kanıtlanmış bir çok marka ile bizleri buluşturuyor. Bunlar neler mi?

 Dr Murad Ürünleri , DDF Ürünleri , Oht Peptide 3 , Huiles Baumes markasının ürünlerine Narecza.com aracılığı ile ulaşabilirsiniz. 

Huiles Baumes markası Organik Tarımdan elde edilen %99.8 doğal kaynaklı içeriği bulunan bir marka. Bu markadan en çok merak ettiğim ürün Yüz Ovucu Krem oldu. Sizler de mutlaka ürünlere bir göz atın derim.
Ayrıca İndirimli ve Hediyeli Ürünler bölümlerini ziyaret etmeden geçmeyin.

Ben hediyeli ürünler bölümünden Bioderma Sensibio H2O Temizleyicisini edinmeyi çok isterim. Eminim siz de almak istediğiniz ve indirime girmiş olan bir çok ürünle karşılaşacaksınız.

Unutmadan ekleyeyim Narecza.com site tasarımını değiştirdi. Ve yenilikçi bir kuruluş olduğunu bizlere
göstermiş oldu. Bence yeni tasarımıyla site oldukça kullanışlı ve şık bir hal aldı.

Narecza.com' un yeni tasarımını sizler nasıl buldunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder