29 Aralık 2015 Salı

Maybelline Master Ink Matte Eyeliner

Merhabalar, 

Beğendiğim bir ürün varsa o ürüne odaklanan biri olarak şu sıralar eyeliner olarak "Maybelline Master Ink Matte Eyeliner" kullanıyorum.

 (Kapağın kirliliği nedeni ile kusura bakmayın. Sildim ancak bu kadar azaldı.)


Simsiyah ve mat özellikteki bu eyeliner yapısı ve fırçası itibariyle çok kolay sürülebiliyor. Beni memnun eden en önemli özelliği de zaten fırçasının güzelliği. İncecik ucu sayesinde eyeliner kuyruklarını istediğiniz gibi çekebiliyorsunuz. 


Sevdiğim bir diğer özelliği ise kalıcılığı. Maybelline 24 saat kalıcılık iddaa etse de ortalama 13 saatlik bir kalıcılık söz konusu diyebilirim. Gerçi benim için kalıcılığı gayet yeterli düzeyde genelde akma yapmıyor. Ancak bulaşma riski olan, gözyaşınız değdiği an ya da aşırı nemli ortamda akma yapabilecek düzeyde bir yapısı var. Zira göz pınarlarına dolma yapabiliyor. Bu durum yağlı bir cilde sahip olmadığım için beni pek rahatsız etmiyor.

Sürüldüğü andan itibaren saniyeler içerisinde kurumasıyla birlikte rengini çok iyi veren tek seferde simsiyah bir çizgi elde edebileceğiniz mükemmel bir yapıya sahip kendileri. Ayrıca yoğun ve simsiyah rengi ile gün içinde soluklaşma yapmıyor.

Fiyat ve performans açısından harika bir ürün. Normal fiyatı 20.90 TL. Sanırım yılbaşı indirimi ile gratislerde 12,90 TL gibi bir fiyata geliyor.

Hoşçakalın

10 yorum:

  1. Eyelinerda aradığımız en önemli özellik çok siyah olması. Bu ürünü de çok merak ediyordum,teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın, uygun fiyatlı ve rengini çok iyi veren bir ürün. Mutlaka denemelisin :)

      Sil
  2. Sürümündeki kolaylık almaya değer olduğunu düşündürtüyor :) Güle güle kullanın :) Bu arada anlatımınıza bayıldım :) Görsellere de ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) mutlaka denemelisin incecik öyle güzel linerlsr çekiliyor ki.

      Sil
  3. Pek göz makyajı yapmayan birisiyim. Belki üşendiğimden belki de çalıştığım yerin çok makyaj kaldırmamasından bilemiyorum. :) Uzun zamandır kalem kullanmaya başladım. Eyeliner sürmeye çok zorlanıyordum. Kalemden sanıyorum eyeliner artık rahat kullanabiliyorum. :)

    Güzel paylaşım. Benim içinde mühim olan bir sürüşte siyah rengin tam olması. Çünkü 2 defa sürünce aynı yere sürebileceğimi sanmıyorum. :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan zamanla elin pratikleşecek ve istediğin kalınlıkta ve uzunlukta eyelinerları kolayca çekebileceksin canım. Çok teşekkür ederim. Sevgiler

      Sil
  4. Güzel bir ürünmüş cnm,sende güle güle kullan.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, simsiyah ince eyeliner çekmek isteyenlere tavsiyemdir :) sevgiler

      Sil
  5. Bu urun dipliner mi eyeliner mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dipliner olarak daha ince çizgiler elde etmek de, eyeliner olarak kalın liner çizmek de mümkün. Çok kullanışlı bir fırçaya sahip bence. Sevgiler

      Sil