31 Ocak 2016 Pazar

Dior Skin Star Concealer Nasıl Bir Kapatıcı?


   Sephora'ya girdiğimde ilk olarak başka bir markanın bembeyaz bir rengini göz altıma deneyen temsilciyi alkışlayarak kendim renklere bakayım dedim. O sırada Dior standında üç ayrı bayanı görünce "Çok kişi varsa bir bildikleri vardır" diyip kızlara yani müşterilere sordum. (Buna sürü psikolojisi denebilir evet) Aralarından ikisi bu kapatıcıyı kullandıklarını ve çok da memnun olduklarını söylediler.


   Hemen cildime uygun olan 002 Beige numaralı rengini alıp göz altıma denedim ve doğru seçimi yaptığımı düşünerek attım sepete ürünü.

   Aslında Sephora çalışanına cildimde beyaz bir görüntü istemediğimi, yalnızca göz altımdaki koyulukları eşitlemek istediğimi belirtmiştim ancak yanlış anlamış olabilir tabii...

   Gelelim ürünün yapısına; Dior Skin Star Concealer çok kullanışlı bir ürün çıktı. Göz altımdaki morlukları kapatmada, yüzümdeki minik kızarıklıkları eşitlemede ve doğal bir görüntü sağlamada gayet başarılı bir ürün.


   Orta yoğunlukta bir ürün olmasıyla birlikte gözaltı çizgilerine dolma yapmıyor.

   Gün içerisinde akma yapmasıyla karşılaşmadım ancak ben bazı yoğun tempolu günlerde üzerine Wet'n Wild Brulee tekli göz farını, sabitlemek amacıyla hafifçe sürüyorum.


   Ürünün fırçası çok kullanışlı, fırçadaki ürünü göz altlarıma sürüp parmağım yardımıyla tampon hareketlerle kapatıcıyı uyguluyorum. Orta seviyedeki kapatıcılığı benim için yeterli geliyor.

   Fiyat açısından pahalı bir ürün olmasına rağmen verdiğiniz paraya değecek bir ürün olduğunu düşünüyorum. 6 ml'lik ürün bana uzun süre yetiyor, bitmek üzere olanı yeniledim.

   Ciltte kuru bir görüntü oluşmuyor, tersine nemli ve ışıldayan fresh bir cilt sağlıyor.

   Ayrıca ürünün ambalajı çok kullanışlı. Kokusuna gelince, ağır bir kokusu olmamasına rağmen çoğu fondöten ve bb kremin kokusuna benzer hafif bir kokuya sahip. Gün içinde tazeleme ihtiyacı hissetmiyorum.

   Ben bu kapatıcıyı sevdim ancak daha uygun fiyatlı ve güzel bir kapatıcı kullanan varsa önerinizi bilmek isterim.

   Hoşçakalın

9 yorum:

  1. Dior un kalitesinden sual olunmaz ancak ben Note kullanıyorum,memnunum şimdilik.. :) tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, peki note kapatıcılar kurutmuyor mu cildi? Fresh bir görünüm sağlıyor mu?

      Sil
  2. bunu ben de kullandım ama çok pahalı aynı etkiyi note veya catrice veya RdL ile de sağlayabiliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fiyatı malesef pahalı. Note ve catrice bakabilirim bende daha uygun fiyatlı markalar sonuçta. Note ve catricelerde kapatıcı bakmamıştım şimdiye kadar. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. Ben şu an yeni aldığım Essence'ı kullanıyorum o krem formunda :)
    takibe aldım bana da beklerim sevgiler ^^
    tekboynuzlupanda.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence'i bende bir süre kullandım fakat yetersiz gelmeye başlayınca biraz daha kapatıcılığı yüksek olan bi ürüne geçmek istedim. Çok teşekkür ederim, geliyorum bende bloguna.

      Sil
  4. Güle güle kullanın bloğuma beklerim :) sitenizi takipe aldım

    YanıtlaSil