14 Ocak 2016 Perşembe

Pınarla Hediyeleşme Etkinliğinde Neler mi Yaptık?

Yeni yıl, etkinlik, yeni arkadaşlıklar...

Yılın ilk postunda 2016'nın ilk etkinliğini yazmak kısmet oldu. 


Pınarla Hayat blognun sahibesi sevgili Pınar, hediyeleşme adına 7 kişilik bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan arkadaşlarım;


Yeni yıl adına birbirimize yarım elma gönül alma niyetiyle hediyeler aldık. Tabii çekilişi mekanda yapacağımız için hediyemizi kime aldığımızı bilmiyorduk. 

Çekilişte benim aldığım hediyeler Beğendim Paylaştım blogunun yazarı sevgili Şerife'ye çıktı. Güzel günlerde kullanmanı dilerim. 

Bana çıkan hediye ise Yemek Sohbetleri blogunun yazarı sevgili Yağmur'dandı. Bu iki havluyu almış olması beni çok memnun etti. Nişanlı biri olarak hediyelerimi kendi evimde kullanmak üzere kaldırdım. Buradan da Yağmur'a tekrar teşekkürlerimi iletmek isterim.


Etkinlikte mekan sponsorumuz Atrium Teras Pub&Karaoke oldu. Çalışanlarının güleryüzlülüğü doğrusu takdire şayandı.

Lezzetli yemeklerini, kahvelerini, tatlılarını müthiş bir kibarlık ile bizlere ikram eden çalışanlarına özellikle de Hatice Hanıma buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizlerle ilgi alakaları, sık sık istediğimiz bir şeyin olup olmadığını sormaları, nazımızı çekip o kadar işlerinin arasında onlarca fotoğrafımızı çekmeleri... gibi sağ olsunlar saymakla bitmeyecek ilgi gösterdiler.

Mekanda yaşadığımız tek sorun güneş ışınlarının geliş açısı oldu, fotoğraf çekerken biraz zorlanmış olsak da bu bizi fotoğraf çekilmekten alıkoyamadı.

Bir çoğumuzun yemek seçimi birbirinden farklı oldu. Yemeğinin lezzetinden memnun kalmayan ise olmadı. Ben "Köri Soslu Tavuk" istedim. Tadı tuzu gayet yerindeydi. Bazı restoranlarda olduğu gibi ağır bir kokusu yada tadı yoktu. Lezzetini şık bir sunumla birleştirmişlerdi. Ee hem görsel hem tat muhteşemdi diyorum daha ne olsun? 10 üzerinden 10 verebilirim.


Yemeğin üstüne çaylarımızı ve tatlılarımızı getirdiler. Tatlılar arasından seçimim, yerken beni en çok mutlu eden tatlardan olan sufleden yana oldu. Çok çeşitli yerlerde sufle yedim lezzeti için 10 üzerinden puan vermem gerekirse 9 diyebilirim. Çok lezzetliydi sizlerde sufleseferler arasındaysanız denemelisiniz.


Atrium Teras Pub&Karaoke büyük, şık ve nezih bir ortama sahip. Ufak çapta toplantı yapmak, arkadaşlarınızla muhabbet etmek, alkollü alkolsüz menüsüyle eğlenmek, hatta maç izlemek isterseniz bile gidebileceğiniz güzel bir mekan. Karaoke salonunun olması da eğlencenize eğlence katacaktır. En kısa sürede mekana tekrar gidip yine sufle yiyeceğim.

Yedik içtik muhabbet ettik derken bir de karaokeye eğlenmeye girdik. Karaoke'e Sevgili Hatice katılamadı ne yazık ki. 6 kişiye düşmüş olsakta fazlasıyla eğlendik. Snapchatte bolca paylaşım yaptık. En çok eğlendiğimiz bölüm sanırım bu karaoke zamanı olabilir. Bir an baktık ki hepimiz kendimizden geçmişcesine bağır çağır şarkı söylüyoruz. :)

Karanlık bir ortam olması bizi çekim yapmaktan alıkoyamadı tabii ki. Fotoğraf kalitesini etkiliyor evet ama napalım paylaşmadan edemem.


Etkinliğin bir diğer sponsoru ise blogger dostu Dermokil oldu. Herbirimize saç maskesi, saç bakım kremi, güneş kremi ve kil maskelerinden göndermişlerdi. Bu güzel günümüzde yanımızda olduğunuz için teşekkürler Dermokil.


Etkinlik benim için ciddi anlamda eğlenceliyli. Oldukça samimi, doğal kişilerle tanışmış oldum. İnternet ortamı fazlasıyla taklit ve yapmacıklık barındıran bir ortam olduğu için, kendi olduğu gibi doğal davranan kişileri görünce mutlu oluyorsunuz.

Etkinliğimizin bir diğer sponsoru Vpleksihome oldu. Çok güzel 3 organizer göndermişlerdi bizlere, onlar içinde kendi aramızda çekiliş yaptık ve kazananlar Pınarla Makyaj, Reyhan ve Makyaj, Life of Yasmina oldu. Güzel günlerde kullanın kızlar.


Bu güzel etkinliği düzenleyen ve beni davet eden sevgili Pınar her birimize ayrı ayrı hediye almıştı. Her hediye paketinin üzerini numaralandırmıştı. Yine her birimiz numaraları çekiliş kesesinden kendimiz çektik. Benim hediyem bu sevimli kupa oldu. Kutunun içinde birde Pernigotti çikolatalarından koymasın mı? Sürpriz içinde sürpriz diyebiliriz.


Emeğin ve nazik davetin için tekrar tekrar teşekkürler Pınar.(Pınarla Hayat) Güzel kalpli insanlarla harika bir gün geçirdim sayende.

Etkinlik ile ilgili fotoğrafları görmek isterseniz aşağıdaki hashtaglerden bulabilirsiniz.
#pinarlahediyelesme
#atriumteraspubkaraoke
#atriumterasrestoran

11 yorum:

  1. Bol eğlenceli çok keyifli bir günün en güzel kazancı sizler gibi çokk cici arkadaşlar edinmiş olmamdı.Tekrar görüşmeyi sohbeti çok isterim canım
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim içinde çok eğlenceli bir gündü, öyle gerçekten en güzel kazanç sizler gibi samimi kişilerle tanışmak oldu. Çok teşekkür ederim. En kısa sürede görüşmek üzere. Sevgiler.

      Sil
  2. umarım iyi eglenmişsinizdir kızlar :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir yazı olmuş eline sağlık☺️ Gerçekten çok güzel bir gündü,tekrarlarını iple çekiyorum😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim, aynı şekilde en kısa sürede tekrar görüşmeyi çok isterim.

      Sil
  4. Şeyma'cım ne güzel bir gündü gerçekten. Hediyeni beğenmene gerçekten çok sevindim. ☺️ Hediye seçmek güç iş. O gün benim için özeldi herşey. Çok hoş bir anlatım olmuş. Teşekkürler. Öpüyorum. ☺️ ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, çok teşekkür ederim ince düşüncen için. Bende öptüm, sevgiler.

      Sil
  5. Tatlım yaaa, sizi tanıdığıma o kadar memnun oldum ki, çok eğlendiğimiz bir gündü gerçekten, ellerine sağlık yazı için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, umarım böyle eğlenceli günlerin tekrarı gerçekleşir. Öpüyorum.

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim canım, umarım böyle eğlenceli günlerin tekrarı gerçekleşir. Öpüyorum.

      Sil