22 Ocak 2014 Çarşamba

Günlük Kullandığım İki Nemlendirici Ürün

Herkese Merhaba,

   Bugün sizlerle bu mevsimde günlük kullandığım iki üründen bahsedeceğim. Bu ürünler; Avon'dan denemek için almış olduğum Anew Vitale Günlük Krem  ve bana hediye gelen  dudak balmı.

   Anew Vitale Day Cream, 25 spf içeren 15 ml'lik bir ürün. Benim cildim öyle çok kuru değil. T bölgem yağlanırken burun kenarlarım kurumuş olabiliyor. Biraz karışık :) Bu kremin nemlendiriciliği cildim için normal düzeyde geldi. Artı bir güneş kremi kullanma ihtiyacı duymuyorum 25 spf kış ayları için normal düzeyde bir koruyuculuk.E cildimde de sorun yaratmayınca üründen bir tane daha sipariş ettim onu kullanıyorum:) Yapısı bir niveanın mavi kutudaki kreminden daha az yoğunlukta ancak öyle sürünce akıp giden bir yoğunluk değil. :) Nivea kremini bilmeyen görmeyen yoktur diye düşünüp yoğunluğunu onunla karşılaştırmak istedim.





   Ben bu kremi daha önce kullanmış olduğum bir kremden kalan spatula yardımıyla el üzerine alarak kullanıyorum. Kısacası bu kremden şimdilik memnunum. Yaklaşık bir buçuk aydır her gün kullanıyorum. Bir sorunla karşılaşmadım. Sizlere de cildiniz çok çok kuru değilse önerebileceğim bir ürün.




   Sıra geldi dudak balmımıza. Bu ürün hijyen açısından güvenilir bir ambalajda değil evet ama yapısı ve nemlendiriciliği bakımından çok beğendiğim bir ürün. Ben bu ürünü de spatula yardımıyla kullanmayı tercih ediyorum. Böylece kendisinin daha hijyenik kaldığını düşünüyorum. Dudak balmım spf 15 içeriyor. "Medium Protection" üzerindeki yazıdan da anlaşıldığı üzere orta dereceli koruma vaat ediyor. Ben onu severek kullanıyorum. Ancak gün içerisinde bu ürünü çantamda taşımıyorum. Başka ürünler var çantamda taşıdığım. Onların yorumlarını da yakında sizlerle paylaşacağım :)
 
   Fotoğraftaki ayıcığa gelince eskiden anahtarlığım olarak kullanıyordum ve kırıldığından beri  dolabımda tuttuğum atmaya kıyamadığım minik pooh. :)

   Hoşçakalın.

6 yorum:

  1. Bende bu kremi begendim canım cildim hassas olmasına ragmen hiçbi kızarıklık kasıntı yapmıyor...Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şekilde benim cildimde de kremler sorun yaratabiliyor ancak bu kremi beğendim :) Tabii ki gelirim bloguna :)

      Sil
  2. Ben de kullanıyorum anew çok memnunum. Güzelmiş blogun, takipteyim ben de beklerim sevgiler..
    http://eshayat.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıların altına yapılan her yorum beni çok mutlu ediyor. Teşekkür ederim :) Ben de sizi takipteyim:)

      Sil
  3. Bu kremi pasta kremasına benzetiyorum o kadar sevdim ki kış ayında cildimi nemlendiren tek krem olarak tarihe geçti :) Kokusu da ayrı bir güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok haklısın:) Yapısı krema gibi denebilir. Ben de onu severek kullanıyorum:)

      Sil