9 Mart 2014 Pazar

Anew Dudak Dolgunlaştırıcı Stik

   Herkese yeniden merhaba,

   Şu yazımda sizlere bu sıralar paylaşacağım ürünleri yayınlamıştım. Bu günkü konuğumuz"Anew Dudak Düzgünleştirici Stik". Severek kullandığım ayrıca Project Pan'a da eklediğim ürünüm gördüğünüz üzere çok az kaldı. 

 Sizlere de bu ürünü kullanmanızı öneririm. Rujumu sürmeden önce dudağıma nemlendiricimi sürüp ardından Anew dudak stiğini sürüyorum. Ruj öncesi dudağın pürüzsüzleşmesine ve daha düzgün bir görünüm sağlamasına yardımcı oluyor. Ben çok beğendim. Aslında dudak dolgunlaştırıcı stik olarak geçiyor ancak ben düzgünleştirici demek istiyorum. İşlevi dolgunlaştırmak değil düzgünleştirmek olan bu ürünü tekrar tekrar alabilirim.


Sizler de bu ürünü kullandınız mı hiç? Bu ürün hakkındaki yorumlarınız nelerdir?

8 yorum:

  1. Ben kullandim. Oncelikle dedigin gibi dolgunlastirma bende diyemiyorum. Ancak kesinlikle rujun altina surdugum zaman duzgunlestirmiyorda aksine rujun dudagimdaki yapisini bozuyor :/ Geceleri nemlendirici olarak kullaniyorum. Bu konuda gayet basarili buldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anladım aslında bende rujun yapısını bozmadı çok rahat kullanabiliyorum. En azından kullanılabiliyor diyelim :)

      Sil
  2. Great blog, sweety)
    If you want, we can follow each other. Kisses
    http://fashionsecrets-oksana.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Merhaba bloğunu keşfettim bende bloğuma beklerim ve seni bloğumdaki 8 Mart hanımeli hediyeleşme etkinliğine davet ediyorum katılırsan cok sevinirim sevgilerle

    YanıtlaSil
  4. Ben bu stiğin dolgunlaştırdığına inanıyorum bi hafta falan oldu alalı hissi de görünüşü de daha dolgunlaştı dudaklarımın :D

    YanıtlaSil
  5. Benim dudaklar dolgun bana yaramaz sanırım Emeklerinize sağlık güzel yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederi, dolgun dudaklar büyük avantaj :)

      Sil