3 Mart 2014 Pazartesi

Nivea Göz Makyajı Temizleyicisi

   Günün ikinci yazısıyla tekrar merhaba,

   Makyaj temizliği hepimizin çok dikkat ettiği bir konu. Hepimiz en iyi temizleyiciyi bulmak için bir çok ürün deniyoruz. Ben de çok çeşitli ürünler kullandım makyaj temizliğinde. Bugünlük konumuz "Nivea Suya Dayanıklı Göz Makyaj Temizleyicisi".


   Nivea'dan aldığım bu temizleyiciyi yorumlayabilecek kadar kullandım. Evimizde 3 kişi makyaj yaptığı için bu tarz ürünler çok çabuk bitiyor ve sürekli yenilerini alıyoruz. Yakında karşılaştırma yazılarım da gelecek.

   Çok uzatmadan ürünümüze dönelim. Makyaj temizleme sütü diyebilirim. Ambalajında yazanlar şu şekilde;

Papatya özü ve Provitamin B5 ile zenginleştirilmiş formülüyle:
-Suya dayanıklı maskarayı, göz makyajını ve kalıcı ruju tamamen çıkarır.
-Hassas göz çevresine özen gösterir ve nemlendirir.
-Yağlı bir kalıntı bırakmaz. 
Cildinizin güzelleştiğini görün ve hissedin.
Hassas göz çevresi nazikçe temizlenir, bakımlı kirpiklerle güzel bir görünüm ve yumuşacık bir his kazanır. 
Kullanım önerileri
Bir parça pamuk üzerine dökün, göz çevresini içten dışa doğru nazikçe temizleyin. Kontak lens kullanıcıları için uygundur.

   Benim yorumlarıma gelecek olursak; oldukça kullanışlı bir ürün. Gözlerimde yanma hissetmedim, ancak gözlerin içine ürün girince çıkana kadar biraz bulanık görüyorsunuz. Bulanıklık büyük bir sorun olmuyor zaten hemencecik geçiyor. Ben çok beğendim. Sizlere de tavsiye ederim. Fiyatı da 12 lira falandı herhalde. 

   Hoşçakalın

2 yorum:

  1. bende kullanıyorum ve çok memnunum gözüme kaçınca bulanık görüyorum ama dediğin gibi hemen geçiyor, denemek için avonunkini almıştım ama hiç beğenmedim gözlerimi çok yaktı.. o yüzden niveadan çok memnunum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avonunkini de kullanıyorum ancak bende öyle sorun yaratmadı:) Gözlerimiz çok hassas tabi dikkat etmeliyiz. Nivea gerçekten çok güzel.

      Sil