13 Mayıs 2014 Salı

%10 indirim kuponu isteyen var mı kızlar??

Herkese merhaba,

Kızlar sizlere bir şey danışacağım. "http://www.bornprettystore.com/" daki ürünleri %10 indirimli almak ister misiniz? Kaç kişi siteden alışveriş yapmak istiyor merak ediyorum. Sitede harika ürünler var. Ben takılara bayıldım. Siteden alışveriş yapıp sizlerle de paylaşmayı planlıyorum. Siz neler düşünüyorsunuz?

Buraya tıklayıp çeşitli aksesuarları görebilirsiniz. Fiyatları zaten gayet uygun. Bir de %10 indirim olunca tadından yenmez.

Bayıldığım ürünlerden biri için birincisi, ikincisi ve üçüncüsü....

Beğendiğim tüm ürünleri yazarsam bitiremeyeceğim :) Biri beni tutsun. Aslında fotoğraflarını da eklemek isterdim ancak linklere tıklayarak görebilirsiniz.

Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

Hoşçakalın

3 yorum:

  1. ben de dün baktım. alışveriş yapmayı isterim ama yurtdışı alışveriş deneyimim hiç olmadığı için çok çekiniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekinecek bir şey yok canım. Hiç meraklanma sen. Ben de korkuyordum ancak bir kaç kez yapınca devamı geliyor. Tek sorun sanırım kargonun gelmesini beklemek. Çünkü yurtdışından alınca 15-25 gün arası sürüyor kargonun gelmesi. E biz de sabredemiyoruz tabi :))

      Ama önemli nokta güvenilir bir yerden yapılan alışveriş. Mesela ebaydan örnek vereyim çok fazla satıcı var. Ama bloglara girip blogları kontrol edersen onlar ebayın hangi satıcılarından almış ve memnun kalmışsa yalnızca o kişilerin sattığı ürünleri seçersen en iyisi o olur. Mesela bir kişiden alınan tüm ürünler bir kargo kutusuna konacaktır. İki kişi için iki :) Ama bornpretty'de öyle değil. Aldığın ürünler birlikte bir kargo ile gönderiliyor. Memnun kalacağını düşünüyorum. :)

      Sil
    2. ilham oldun bana kesinlikle :)
      ilk fırsatta alacağım kendime bir şeyler :*

      Sil