4 Mayıs 2014 Pazar

BLOGUNU SÖYLE KEŞFEDELİM !

Herkese merhaba,

Pembe Kreasyon'un başlattığı bu güzel etkinlikten bahsetmek istedim. Sizler blogunuzu yorum olarak bırakıyorsunuz ve ben de bu posta sizin blogunuzu ve tanıtımını ekliyorum. Böylelikle blogunu söyleyeni keşfediyoruz :) Keşif başlasın...


  Bu yayın sürekli kalacaktır. İsminiz eklensin istiyorsanız altına yorum yapmanız yeterlidir. Güncelleyeceğim isimleri sık sık.

  1- Pembe Kreasyon blogu, hobi üzerine kurulmuş olup, kendin yap projeleri,moda, çeyiz,evlilik hazırlıkları, acemice yaptığım yemekleri, gezdiğim,gördüğüm, merak ettiğim herşeyi yazdığım karmakarışık bir blogdur :)  Pembe Kreasyon  olarak buradan takibe alabilirsiniz :)

 2- Margazit blogu el emekleri,hobi çalışmaları,hamurişi,geziler.. Kendi yaptığı ve beğendiği herşeyi paylaşmaya çalışıyor..



3-Yasemin'in Kozmetiği  Kozmetik,aksesuar,moda,kitap vs aklına ne gelirse paylaşıyor...



4- Blog Deposu nu mutlaka takip etmelisiniz. Bloggerları tanıtım amaçlı bir çok aktif bir blog. 


5- ''36 buçuk ayakkabı numaralı kız ''  gezip gördüğü yerleri , bir takım yaşadığı paylaşılası sevinçlerini , kimi zaman içmimarlık mesleği ile ilgili bahsetmeyi , fotoğraflağı şeyleri aktarmayı sevdiği kişisel bir blogcuk :)



6-Şulem Yemek katogorisinde olsa da ,tipik yemek blogu degil.Saglikli beslenme,spor,diyet,hayâta dair bir sürü paylasimlari var.Hergün postu yenilemeye calisiyor..



7-Kendine moda  Dikiş, moda, tasarım, kız çocuk kıyafetleri ve elinden geldiğince yaptığı diğer hobi ve mutfak maceralarını paylaşıyor...



8- Leopar Delisi: Moda, trendler, yeni çıkan ürünler, kullanıp beğendiği ürünler vs. hakkında yazılarını paylaşıyor :)



9-Makyajbox  makyaj, güzellik, cilt bakımı ve kendine dair herşeyi paylaşıyor. Birde Makyajbox adına youtube kanalı var izlemek isteyenleri bekliyor. İnstagramda ise çok daha aktif orda da @makyajbox olarak bulabilirsiniz :)

10-İgneiplik  diktigi herseyi paylasmak icin blog kurmuş. :)

11- Bayan bakımlı Blogunda makyaj uygulamalari, makyaj urunleri incelemeri, moda, alisveris indirim haberleri gibi konulara yer veriyo. Ilgisini ceken herkesi bekliyor :)

12-Biraz makjaj biraz bakım Makyaj, bakım, kozmetik üzerine bir blog. Genelde ürün incelemeleri yapıyor.. 
Fotoğraf çekmeyi sevdiği için blogumun fotoğraflarına ayrıca özeniyor ve blogdaki bütün görseller ona ait. :)


13-Minik Kuş Şule  Kozmetik, kitap, kişisel bakım, tesettür modası vb. konularda yazıyor. Kısacası canımın istediği konuları yazan kişisel bir blog sahibi :)

14- ''DMK blog..'' Blog konusu Tekstille ilgili olan her şey diyebiliriz..Moda, giyim, keçe, renkler vs. Arada müzikte katıyor..

15- Tak takıştır & giy yakıştır henüz 2 ay önce açtmış blogunu ve moda,makyaj,dıy projeleri ve saç modelleri ve aklınıza gelebilecek her şeyi paylaşmaya çalışıyor.. 

15-"Benim Tatlı Hikayem". Adı üstünde tatlılarla hikayelerini anlatıyor bloğumda. Kurabiyelerinden, cupcake ve pastalarından ve onların tasarımlarının hikayesinden bahsediyor. Unutmadan, bir de etaminlerini sergiliyor :) Havadan sudan da yazılar yazıyor. Üşenmediği zamanlarda okuduğu kitapları anlatıyor. Bir de yaptığı çok güzel yemeklerden her ay birinin tarifini veriyor :) Yani bolca hobi ve hayat dolu ve çok iştah açıcı bir blogu var...

16-. Gökçe Şen blogu maliye35.blogspot.com.tr kozmetik üzerine paylaşımları var.Herkesi bekliyor.

17-Hanife Gençtürk  keçe çalışmalarını, ürün değerlendirmelerini ve de severek yapıp yediği yemek ve hamur işlerini paylaşıyor. Facebook adresinden de uşabilirsiniz.

18- Selenay Tezbaşaran Okuduğu kitapları, izlediği film ve diziler hakkındaki yorumlarını paylaşıyor.

19-Değmesin yağlı boya: Zarif modern blog tasarımları.. Gerçekten beğenerek takip ettiğim bir blog tasarımcsı. İçtenliği ve akıcı anlatımıyla yaptıklarını takip etmek istiyorsanız diger bloğu Cafe Huzur:Sanal alemdeki huzurlu arka bahçesi.
http://muptezelll.blogspot.com.tr/


20- Selma Yunak O daha çok yeni bir kategorisi yok ama içimden gelen sinirini bozan mutlu eden konular hakkında yazma planında. Tabi ki de kitap ve film yorumları da beraberinde :)

21-Morlu Mutfak  da çok yeni blog çevresinde.. Yemekleri hayatıa dair güzel kesitleri vs. paylaşmaya özen gösteriyorHer zaman bekliyor...
22-Gizemin Blogu  hayata dair aklına takılan, gördüğü, deneyimlediği, beğendiği yada beğenmediği, tattıgı herşey... kısaca gizemce hayat... :) ig'de özel ve blog adresi gizemsyln'dır...

23-Yüzyıllık Konak ...a da ulaşabilirsiniz buradan :)

24- Barış Ege nin annesi paylaşım için teşekkürler :)


25- Yemek de Yemek Yemek yapmaktan keyif alanların adresi



26- Emir kokusu yaklaşık 5 ay önce blog dünyasına katılmış. .Sevgili oğlu için açtmış. kişisel bir blog,blogunda yaptıkları, yapacakları, pratik bilgiler, günlük yaşamı, ailesi kısacası her telden var :) ..



27-Neslihan la hayat  onda  her telden var yani hayatı, kızgınlığı, neşesi, sevinci , alışverişi, oğlu, iş hayatı ,bebek bakımı, tavsiyeleri ... 

son 6 aydır faal ve yeni bloglar keşfetmeye bayılıyor 

28-Resim Defterimahşap boyama, keçe, örgü, makrome, farklı tasarımlar, çeyiz hazırlıkları, Faydalı Bilgiler,  Kanaviçe - Çarpı işi, Tatlılar, Kitap ayraçları, Kitap Tavsiyesi, Kişisel gelişim, Kozmetik, indirim haberleri... 



29-Ahşap zamanı Blogunda; Ahşap boyama, Kurdele nakışı, Örgü, Cam ve Seramik boyama, Kavanoz tasarım,Diy var :)



30-Esen Narmu:''Yaklaşık 5 aydır bende buralardayım . Genel olarak günlük tarzı blog tutuyorum; hayatımdan kareler, hobilerim, izlediğim filmler , okuduğum kitaplar başlıca blog konularım arasında ama hobi olarak yaptığım her türlü işi paylaşmaktı asıl amacım blogu açarken :)  Selamlar..''


31-Baharın çiçekleri : Yaklasik 5 ay once aççılmış bir blog ve kece, yaptigi yemek veya pasta, toka aslinda belli bir hobisi olmayan arayış içinde olan bir blogger :) Değer bulduğu şeyleri paylasiyor.

32-HAYATTAN NOTLAR  hayata dair pek çok şey içeren yaşam bloğu; diğer bloğu ise sadece yemek tarifleri üzerine KOLAY YEMEK TARİFLERİ
33- Ezem ruveyda Hobi aşığıyı, merak ettiği ve öğrendiği herşeyi yaptıklarıyla birlikte paylaşıyor.  megeos.blogspot.com 
34-Terzi Esma2senedir blog dünyasında yer alıyor. bloğunda diktiği ürünleri, yapım aşamalarını ve arada da hayatından kesitlere yer veriyor.
35-Fatma Ardalı  herkesi bloguma beklerim.Denildiği gibi karşılıklı takipleşelim güçlenelim arkadaşlar :)
36-My Little Mascara  Hayatında ne varsa onu paylaşıyor, kısaca hayatı paylaşmak için blog açmış. Blogda kozmetik var, yemek tarifi var, dinlemekten zevk aldığı müzikler var. Yaklaşık 1.5 ay önce açtı bloğunu yani yeni doğdu blogu diyebiliriz :) Bu nedenle herkesin görüşlerine açık , yorumlarınızı okumak istiyor.
37-Sua Kolik bloguna takibe aldım benide ekleyebilirmisiniz listeye rica etsem.

38-Ilknur Olmez Merhaba, bende geldim, yeni hayatları keşfetmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum :) Bende çalışan, aynı zamanda pasta yapan, çocuklu ama aynı zamanda hamiş bir anneyim :)http://emreylehayat.blogspot.com.tr/ burada oğlum ile hayatımız ve aktivitelerimizi, annelik hallerimi paylaşıyorum :) http://ilknurolmez.blogspot.com.tr/ burada ise vazgeçemediğim tutkum pastalarımı paylaşıyorum :) veee ig de www.instagram.com/pastaandpasta

39-Fatma Başaran Dikiş ağırlıklı, yemek, gezi, hobi elişi katogorileri mevcut olan güzel bir blog daha. 

40-Renkli Mutfak Adından da anlaşılacağı üzerine mutfaga dair açılmış kurabiyeler, waffle, çörekler.. Rengarenk tarifler.

41-Sevgi Halleri Merhaba!Kilo verme sürecimi takip etmek için başladığım blogumda genellikle sağlıklı beslenme ve kilo verme yöntemlerini paylaşmaya çalışıyorum. İlerleyen zamanlarda neler paylaşırım bilmiyorum:))
42-Şekerin Ömrü Moda, tesettür kombin önerileri, bilgisayar, teknoloji ve günlük hayata dair paylaşımlar bulunan güzel bir blog.

43-Astrea'nın Bakım Atlası  Blogun sahibesi filmlere, dizilere, kitaplara, gezmeye ve kişisel bakıma gönül vermiş biri :) Ve alışveriş, cilt bakımı, kozmetik, saç bakımı, dıy proSjeleri ve daha neler neler içeren blogunu mutlaka ziyaret etmelisiniz.

44-Heryerdenherşeydenn Adı üstünde heryerden her şeyden yazıyor blog sahibesi :) Hatta kendine göre bir programı bile var. Pazartesi makyaj güzellik, çarşamba film dizi kitap, cumartesi hayat :) Bir de yazmamk istediği an yazıyor kendileri :) Blogunu ziyaret etmelisiniz.

45-Şeyma Acet'in blogu daha yepyeni tazecik :) "Çoğunlukla makyaj, birazcık da herşey" demiş blogunda. :) Ona destek olmaya ne dersiniz?

46-Kanatsız Baykuş'un Kadrajında Kainat Blogunda gezi yazıları, makyaj ve bakım üzerine yazılarla beraber hayat eleştirileriyle birlikte düğün dernek konulu yazı mevcut. Mutlaka incelenesi postalar :)

47-Ben-ce Belgin hanımın blogu ziyaret edilesi harika bloglardan biri :) Blogunda saç ve cilt bakımı, makyaj, alışveriş, doğal ürünler ve hobileri üzerine yazıyor.

48-Little Butterfly Cilt bakımı, makyaj, moda, alışveriş... Her telden yazan, yazarken de bizleri bilgilendiren güzel bir blog :)

49-Kitap ve Güzellik Okuduğu kitaplar, izlediği fimler ve kullandığı makyaj ve bakım ürünlerini paylaşan bir blogger. Karalama günlüğü yazılarını okumadan geçmeyin.

50-Beyza Mermutlu Moda, cilt bakımı, makyaj, alışveriş ve güzellik üzerine paylaşımları olan taze bir blogger :)

51-Her Şeyden Konuşmalı Sevgili Sinem blogunda adından da anlaşılacağı üzere her şeyden konuşuyor. Seyahatlerini, izlediği filmler ve okuduğu kitaplarını,yaptığı alışverişleri ve dekorasyon üzerine yazılarını bulabileceğiniz harika bir blogu var. Size tavsiyem yaptığı Teraryum'ları mutlaka görün :) Kendisi çok marifetli bir blogger.

52-Makyaj Denizi Blogunda makyaj, alışveriş, saç ve cilt bakımına yer veren blog sahibemizin profesyonellik iddiası yok. Ancak harika işler başarıyor. Nail art uygulamalarına mutlaka göz atın :)) Poffy'sine öpücükler :)

53-Cfusun Blogunda makyaj, moda, güzellik ve alışveriş konularına yer veren bir blogger. Ojelerini inceleyin derim :) Renk renk harika oje yazıları mevcut.

54-Bahçem Benim Kozmetik ürünlerine ve yorumlarına, alışverişe, kendinyap projelerine, tasarıma, dekoarasyona ve bir çok şeye yer veriyor blogunda :)

55-Kozmetik Merakı  Merhaba, bende buradayım demek istiyorum herkese :) Kendimce işten fırsat buldukça kullandığım kozmetik ürünleri hakkında iddiasız ve sade yazılar yazıyorum :)

56-Zeynep Esin   Moda ve şehir trendlerini yazıyorum blogumda:)

57-Cemreycn BENİM BLOĞUM 2 AYLIK DAHA KÜÇÜCÜK. :) İÇİNDE NE ARARSANIZ VAR HERKESİN İLGİSİNİ ÇEKEBİLECEK KONULAR VAR.SAÇ BAKIMI, SAÇ UZAMA TAKİBİ,ÇEYİZ ALIŞVERİŞLERİM,MAKYAJ UYGULAMALARI,MAKYAJ ÜRÜNLERİ HAKKINDA Kİ DÜŞÜNCELERİM,İNTERNET ALIŞVERİŞLERİM VE ARAŞTIRMALARIMA GÖRE EN UYGUN İNTERNET ALIŞVERİŞ SİTELER,HAMUR İŞİ TARİFLERİM,SAĞLIKLI YAŞAMLA İLGİLİ YAZILAR,DÜĞÜNE HAZIRLIK GİBİ BİR ÇOK KONUYLA İLGİLİ YAZILARIM VAR. HERKESİ BLOĞUMA BEKLERİM... BU ETKİNLİK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM BU ARADA ADIM CEMRE BLOGGER LİNKİM: http://cemreycn.blogspot.com.tr/

58-Crocus Benim blogum: http://crocusinsun.blogspot.com/ ismimden gelen ve çok yeni bir blog ^.^ Herkesden daima birşey öğrenen ve bunu "kendince" yansıtmaya çalışan bir blog ^.^ Kozmetik, hayat kısacası mutlu olmak için neler gerekiyorsa bu blogta yer vermeye çalışacağım ^.^ 
Herkese musmutlu günler ve elbette kocaman bol şanslar <3
59- Hande Gümüş Merhaba. Blogum forbeautyy.blogspot.com.tr
1 senedir bloggerım. Önceleri makyaj ağırlıklık şeyler paylaşırken şimdi herşeyi paylaşıyorum. Herşey hakkında bilgiler veriyorum. özellikle de şu sıra yeni mekanlara gidip tanıtıyorum.

Şimdi sizler de istiyorsanız yorum yazın ve blogunuzu ekleyeyim :)
UYARI : Lütfen bloglarınızın tanıtım cümlelerini siz yorum olarak yazın. Bloglarınız eklendikten sonra yorumlarınız karışıklık olmaması için silinecektir.

19 yorum:

  1. Merhaba :) Çok güzel bir etkinlik, katılmak isterim.:)
    http://bahcembenim.blogspot.com.tr/ kozmetik ürünlerine ve yorumlarına, alışverişei küçük kendin yap projelerine, tasarıma, dekorasyona ve birçok şeye yer veriyorum blogumda :)

    YanıtlaSil
  2. Listese sen de eklendin. Haklısın önemli olan paylaşmak ve bundan keyif almak :))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, bende buradayım demek istiyorum herkese :) Kendimce işten fırsat buldukça kullandığım kozmetik ürünleri hakkında iddiasız ve sade yazılar yazıyorum :)
    http://kozmetikmeraki.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Merhaba;

    Ne gzel bir yazı olmuş böyle. Bir sürü blog keşfetme sebebim oldu.
    www.zeynepesin.com.tr Moda ve şehir trendlerini yazıyorum blogumda:)

    YanıtlaSil
  5. MERHABALAR ARKADAŞLAR... :)
    NÖBETTEN BUGÜN ÇIKTIM VE YENİ GÖRDÜM YAZIYI VE HEMEN BENDE KATILMALIYIM DEDİM :))
    BENİM BLOĞUM 2 AYLIK DAHA KÜÇÜCÜK. :) İÇİNDE NE ARARSANIZ VAR HERKESİN İLGİSİNİ ÇEKEBİLECEK KONULAR VAR.SAÇ BAKIMI, SAÇ UZAMA TAKİBİ,ÇEYİZ ALIŞVERİŞLERİM,MAKYAJ UYGULAMALARI,MAKYAJ ÜRÜNLERİ HAKKINDA Kİ DÜŞÜNCELERİM,İNTERNET ALIŞVERİŞLERİM VE ARAŞTIRMALARIMA GÖRE EN UYGUN İNTERNET ALIŞVERİŞ SİTELER,HAMUR İŞİ TARİFLERİM,SAĞLIKLI YAŞAMLA İLGİLİ YAZILAR,DÜĞÜNE HAZIRLIK GİBİ BİR ÇOK KONUYLA İLGİLİ YAZILARIM VAR. HERKESİ BLOĞUMA BEKLERİM... BU ETKİNLİK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM BU ARADA ADIM CEMRE BLOGGER LİNKİM: http://cemreycn.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni de takipteyim tatlım ve artık listedesin :) Hangi bölümde çalışıyorsun?

      Sil
  6. Merhaba ^.^
    Bende bu tatlı paylaşımda yer alırsam çok mutlu olacağım ^.^
    Benim blogum: http://crocusinsun.blogspot.com/ ismimden gelen ve çok yeni bir blog ^.^ Herkesden daima birşey öğrenen ve bunu "kendince" yansıtmaya çalışan bir blog ^.^ Kozmetik, hayat kısacası mutlu olmak için neler gerekiyorsa bu blogta yer vermeye çalışacağım ^.^
    Herkese musmutlu günler ve elbette kocaman bol şanslar <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yer almaz mısın tabii ki eklendin canım :) Seni takipteyim :)

      Sil
  7. Biraz geç bir teşekkür olacak sanırım ama blogumu tavsiye ettiğin için çook teşekkür ederim.^^ :))

    YanıtlaSil
  8. Ben bu aralar biraz dağıldım teşekkür ettim sanıyordum etmemişim eşeklik ettim kusura bakma :) hemen arkadaşları takibe alıyorum sevgiler :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estagfurullah, rica ederim. Ben teşekkür ederim. :)

      Sil
  9. söz verdiğim arkadaşlardan biri de sizsiniz :) etkinlikteki tüm blogları takip ettim bloglovin ve gfc'den :) bu da benim bloglovin adresim http://www.bloglovin.com/kanatsizbaykus sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Merhaba. Blogum forbeautyy.blogspot.com.tr
    1 senedir bloggerım. Önceleri makyaj ağırlıklık şeyler paylaşırken şimdi herşeyi paylaşıyorum. Herşey hakkında bilgiler veriyorum. özellikle de şu sıra yeni mekanlara gidip tanıtıyorum.

    YanıtlaSil
  11. merhaba bende kendi hayatımdaki tecrübeleri paylaşmak adına yeni blogger oldum , bakalım becerebilecekmiyiz :)

    http://www.soslubadem.blogspot.com.tr/




    YanıtlaSil