30 Aralık 2014 Salı

Birdestekbinhuzur Demeye Ne Dersiniz?



Herkese merhaba, 

Sizlere Merve Çay'ın neler yaptığı hakkında bir post yazmak istedim. 
Hayvanlara olan ilgimi az çok biliyorsunuzdur. 
Instagram hesabımda profilden profile bakınırken tesadüfen güzel insan Merve'nin hesabına rastladım. Kocaman kalbi olan bu güzel kadın öyle güzel işler başarmış ki...


Kanser hastası çocuklara destek olmak, bir nebze olsun onların yüzlerini güldürmek için, bir atölye kurmuş. Adı "Merve Çay ile Hayalleri Fotoğraflandır."  Ve bu atölyede hasta çocuklarımızla 
ünlü isimleri bile bir araya getirmeyi başarmış. Harika bir amaç için kurulan atölyede 
Merve Çay, her salı minik kalplerin yüzlerini güldürüyor.






Ayrıca kocaman kalbi olan Merve'nin yaptıkları bununla bitmiyor. O kadar işin arasında sokak hayvanlarımızın da arkasında duran bir kişi olup, ne kadar sorumluluk sahibi bir insan olduğunu bizlere gösteriyor. 

Onun hesabına bakmanızı şiddetle tavsiye ederim. El emeği birbirinden değerli ürünlerin satışını yapıyor. Ve gelirlerini acil durumlardaki sokak hayvanları için kullanıyor.


Öyle güvensiz satış yapan bir kaç butik gibi düşünmeyin onu. Bu aralar başına talihsiz bir olay geldi. Merve ise bu olayın ardından, hayvanlara olan desteğini her anı ile paylaşmak ile çözüme ulaştırdı.
Gönderdiği mama faturalarını takipçileriyle paylaşıyor ve mama desteği yaptığı kişilerden isteği mamayı paylaşırken çektikleri video ve fotoğrafları yayınlamaları. Böylece desteğinin boşa gitmediğini görmüş oluyoruz. Onun da bizlerin de vicdanlarımız rahat oluyor.

Şimdi sevdiklerimize hediye alırken patili dostlarımızın karınlarını doyurma vakti! Haydi şimdi birlik olma vakti...


Merve Çay'a ve minik patili dostlarımıza destek olmak için @birdestekbinhuzur kullanıcı adlı instagram hesabından ona ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder