7 Şubat 2014 Cuma

Avon Glimmerstick Diamonds İncelemesi

   Herkese merhaba,

   Bugün de beğendiğim bir göz kaleminden bahsedelim. Avon'un pırıltılı göz kalemlerini çok sevdim. Benim en çok kullandığım renk siyah olanı.




   Ürünün yapısı çok güzel. Benim göz kapağımda yağlanma gibi bir sorun olmadığı için hiç akma sorunu yaşamadım. Yani ürünün kalıcılığı da benim için ideal bir düzeyde. Sabah sürdüğüm göz kalemini gün içerisinde hiç bir sorunla karşılaşmadan kullanabiliyorum.









    Ürünün kullanımı da oldukça kolay. Asansörlü bir kalem. Kullanacağım kadar ürünü çıkarıyor kullanıyorum sonra ürünü kapatıp kaldırıyorum. Elimdeki üründe bitti zaten fotoğrafları çekerken son damlalarını kullanmış oldum:) O yüzden ucunu gösteremedim bu seferlik :) Zaten hemen siparişime eklemeyi düşünüyorum.






   Fotoğrafta da görüldüğü gibi pırıltıları görünen düzeyde. Gözde de çook şık duruyor. Ayrıca sürülmesi gibi göz makyaj temizlenmesinde de çok kolay temizlenebiliyor. Ben bu ürünü likit eyeliner sürmeye yeni başladığımda önce bu ürünle göz kapağıma uygulama yapıp iki gözü eşitleyip ardından bunun üzerine likiti sürüyordum. :) bunun silinmesi çok kolay olduğu için böyle yaptığım uzun bir dönem oldu. Tabi artık elim likit kullanmaya da alıştığı için istediğimde direk likiti kullanabiliyorum.

   
   Pırıltılı kalem kullanmak istemeyenler için Avon'da bu ürünün mat olanı da var. Onu da kullanıyorum :) Ama ben pırıltılısını daha çok seviyorum.   

   Bu ürünü kullanan beğenen ya da beğenmeyen kişiler var mı? Olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı merak ediyorum. :)

Sevgiler

6 yorum:

  1. Bu göz kalemi bana hediye edilmişti ama hiç denemedim madem anlattığın gibi güzel bir ara denerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) aa hem hediye hem denememek :) Bence de denemelisin yalnız cildi yağlı kişilerde akabiliyor umarım sen de severek kullanırsın:)

      Sil
  2. Benim sadece göz kapağım felan biraz yağlı yani akar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki sen de transparan pudrayla sabitleyerek kullanabilirsin:)

      Sil
  3. Ben avonun b glimmerstick serisindeki tüm kalemlere bayılıyorum =) bir tek diamonds serisinden yok ürün elimde sanırım, en koısa zamanda alacağım ama yazından sonra ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu kalemleri çok seviyorum:) Uygulaması çok kolay ve herkese de tavsiye edebileceğim bir ürün:)

      Sil