1 Şubat 2014 Cumartesi

İlk İnternet Alışverişimde Biraz Sitem ile Teşekkür Birarada

Herkese Merhaba :)

   İnternetten alışveriş yapan biri değildim. Ancak sitedeki ürünleri incelediğimde hoşuma gittiler ve fiyatları da gayet uygun gelince kapıda ödeme seçeneğiyle deneyelim bakalım dedim.

   Alışverişi bu siteden yaptım.  http://www.nautilusconcept.com/

   Zaten ilk olduğu için de öyle çok fazla şey alamazdım. İki parça ürün alırım bakarım beğenirsem kaliteliler ise tekrar alırım diye düşündüm. Ee ilk defa internet alışverişi yapan biri olarak korkmuş olmam normal tabi:)

   Fotoğraflara bakalım nasıl bir paketleme yapmışlar.





    Ben paketleme sistemlerini çok sevdim. Öncelikle siparişi böyle bir pakete koymuşlar. Bu büyük paket ile karşılaştığımda biraz şaşırdım bir bileklik ve bir çift küpe için biraz büyük bir paketti doğrusu. Ve firmanın böylesine güzel düşünüp ürünleri özenle paketlemiş olmalarına çok memnun kaldım.






    Kutuyu açtığımda böylesine özenli içeriği gördüm Ürünleri küçük pakete koymuşlar. etrafına da renkli kağıtlardan serpmişler.





 
    Ürünleri açtım ve daha mutlu oldum. Aksesuarcılardan alınan bazı takılarda kötü bir koku olur. Böyle demirimsi değişik bir koku. Ancak bu ürünlerde öyle bir kokuyla karşılaşmadım. Yani ilk karşılaşmamız güzeldi :) Sonra ürünleri poşetlerinden de çıkardım. Daha iyi incelemenizi sağlamak amacıyla ürün fotoğraflarını daha büyük boyuttaki görsellerle paylaşıyorum.







   Küpenin üzünluğu tam ideal bir uzunlukta ve bileklik de kolda çok güzel duruyor. Ben hayal kırıklığı yaşamaktan korktuğum için az ürün siparişi vermiştim. Ancak şimdi anlıyorum ki diğer beğendiğim ürünleri de alabilirmişim. :)

   Küpenin kulağa denk gelen kısmındaki taşı fotoğrafında görüyorsunuz çok güzel bir duruşu oluyor. Siyah yıldızın içindeki taşlı yıldız birbirinden ayrı yani birleşik değiller. Taşlı olan kısım oynayabiliyor. Bu özelliğini de sevdim. Yani küpeyi beğendim. Fiyatı 9.90 TL.

   Bilekliğe gelince o da yapay derinin üzerine taşların sabitlenmesinden sonra siyah mat bir iple de bu taşlar sabitlendirilmiş. Bileklik kolda öyle yapay durmuyor. Yani uygun bir kıyafetle kombin edildiğinde çok şık bir görüntü elde edilebilir. Her bayanın takı kutusunda böyle bir bilekliğin bulunması gerektiğini düşünüyorum. Fiyatı 9.90 liraydı sanırım. Bunu tam hatırlayamadım sitede de bilekliği göremedim:) Sizler görürseniz yorum atabilirsiniz:)

   Ben buradan güzel ürünleri için Nautilus Concept'e teşekkürlerimi iletiyorum.

   Firma Aras Kargo ile çalışıyor. Yani bana ürünler Aras kargo ile geldi. Ancak ben kargo firmasından hiç memnun kalmadım. Öncelikle diğer kargo firmalarında olduğu gibi telefonuma siparişin geleceği gün bilgi mesajı göndermediler. Ayrıca kargo kapıma geldiğinde ben marketteydim. Kargo şirketinden telefonla arandım evde değilim marketteyim hemen evimin önüne geliyorum dedim. Konuştuğum bayan kapımda benim beklendiğimi söyledi. Kapının önüne geldiğimde kargoyu göremedim. Hatta evin ziline bile basmamışlardı. Eğer basmış olsalardı kapıyı ailem açacaktı. Tekrar bayanı aradım. tam 40 dakika beni kapıda bekletmelerinin ardından kargo sorumlusu siparişimi getirdi. Ve ben bu beklemeden dolayı şikayetimi dile getirdiğim için şu cevabı aldım "Evinde oturup bekleseydin kargonu!". Bu sözlerle bağıran birini firma nasıl bünyesinde çalıştırır anlamış değilim. Bir çok kelime daha geldi bunun ardından ve kapı komşumun ona "Bayana terbiyesizlik yapma" demesinden sonra BEYEFENDİ gitti. Ben de Aras Kargoyu hemen arayıp şikayetimi bildirdim. Ama önemsemediler. Ardından internet sitelerinden şikayetimi bildirdim ve hala hiç bir dönüş alamadım. Böyle büyük bir şirketin bu kadar sorumsuz davranmasına anlam veremedim.

   Kargo firmaları böyle bir durum karşısında genellikle ilgili kişiyi arayıp özürlerini iletirlerdi. Başka bir firma da bunu bizzat yaşamış biriyim. Saklamaya gerek yok ilgili firma Yurtiçi Kargo'ya da buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum:)


   Hoşçakalın


Not: Yazılarımın hiçbiri kesinlikle reklam amaçlı değildir. Tüm yazılarım yalnızca deneyimlerim hakkında bilgiler vermektedir.

2 yorum:

  1. İnanamıyorum, bu ne büyük terbiyesizlik! Bir insanın böyle cümleler kurması ve bünyesinde çalıştığı firmanın da bu derece vurdumduymaz olması! Ben sinirlendim yazını okuyunca. Neyse güle güle kullan canım, ben de karıştırayım bakalım biraz siteyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitede güzel aksesuarlar bulabilirsin. Hem de çok ilgililer ben onlara siparişlerim için geri dönüş yapıp teşekkürlerimi iletince hemen bloguma bakıp yazımı okumuşlardı :)

      Sil