25 Şubat 2014 Salı

Shemellon'a Teşekkür

   Herkese merhaba,

   Blogumun bakımda olduğunu sizlere söylemiştim. Artık yeni tasarımı ile karşınızda:) Öncelikle bu harika tasarım için Shemellon blogunun sahibesi sevgili Gonca Hanım'a çok teşekkür ederim.

   Hala onu duymadıysanız; Gonca Hanım, blog header ve tasarımlarını yalnızca kedi maması karşılığında düzenliyor. Gonca Hanım, o kadar alçak gönüllü, merhametli, samimi bir insan ki, sizinle konuşurken sanki uzun zamandır arkadaşmışcasına rahat hissediyorsunuz.


   Ben kredi kartı kullanmayan biri olarak mamaları nasıl yollayacağım konusunda tereddüt yaşamıştım. Onu da biricik arkadaşım sayesinde çözdük. Bir de o kadar heyecanlıydım ki, anlatamam. Kargo alıcı adına kendi adımı yazmışım. Onu da yetkiliyi arayarak ilettim. Sonunda kargomuz Gonca Hanım'a ulaştı. Ardından mamaları parka götüreceğini de bana söyleyince çok mutlu oldum. Mamalar görevlerini hemen yerine getirecek, kediciklerin karınları doyacaktı. Ve Gonca Hanım elindeki işleri de bitirince başladık blog tasarımına...




   Bana nasıl bir header istediğimi sorduğunda tabi heyecanlıydım ve pek bir şey de söyleyemedim. Ancak biraz konuşunca nasıl bir tasarım istediğimi anlattım. Bana bir kaç header hazırlayıp yolladı içinden seçtik ve onun üzerinden düzenlemelere başladık. Header, favicon, sosyal butonlar,.... Hepsini titizlikle yaptı.

   Her ayrıntıda tekrar tekrar yüzümde güller açıyordu diyebilirim. 32 dişim birden görünüyordu. Aileme tasarımı gösterdiğimde onlar da çok beğendiler. Umarım sizler de beğenmişsinizdir. Yorumlarınızı bekliyorum.

   Sizler de bloglarınızda değişiklik yapmak istiyorsanız Gonca Hanım'a danışmalısınız. Onun bu yardımseverliği sayesinde blogunuzu yenilerken aynı zamanda bir de kediciklerin karınlarını doyurmuş olacaksınız. Ben buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendisine. Ellerinize sağlık Gonca Hanım.

   Sevgiler

10 yorum:

  1. Ne kadar güzel kedi maması karşılığında üstelik!=) Kedi hastası biri olarak kesinlikle not ediyorum ihtiyacım olduğu an iletişime geçicem kendisiyle=) Senin blog çok tatlı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler. Bütün tasarımları çok güzel zaten. Ama şimdi ben kendi bloguma bakıyorum "İşte bu" diyorum. Tam istediğim bir tarz oldu. Herkese önerebileceğim biri.

      Sil
  2. Kediciklerde pek şirinmiş:) Güle güle kullan, şirin sevimli bir blog oldu , senin gibi..:) öpüldün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar çok teşekkür ederim o sizin sevimliliğiniz:) Ellerinize sağlık :)

      Sil
  3. Son haliyle mükemmel ötesi olmuş blogun.Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. çok özel ve güzel olmuş; standartların dışında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim en güzelleri sizlerin olsun:)

      Sil
  5. gonca abla eli değdiği belli mükemmel olmus. sevgiler...
    burcininhayaladasi.blogspot.com

    YanıtlaSil