9 Şubat 2014 Pazar

Yeni Header Tasarımım Nasıl Olmuş?

   Herkese merhaba,

   Blogum şimdiye kadar hızlıca hazırlanmış, idarelik denebilecek bir header ile karşınızdaydı. Hazırladığım yeni header nasıl olmuş? Sizce eklenmesi iyi olacak şeyler varsa nelerdir? Yorumlarınızı çok merak ediyorum:)

   Son zamanlarda header tasarımı yapan bir çok kişiyle görüştüm. Daha özgün tasarım yapan, bu alanda uzman profesyonel kişiler bütçemi aşan rakamlar istediler:) Bazı kişilerle fiyatta anlaşamadık bazı kişilerle başka konularda. Hatta bir header tasarımı çok hoşuma gitmişti tam karar verdim onu satın alayım dedim. Ama kardeşim o tasarımı bir yerlerde görmüş olabileceğini, öyle hatırladığını söyleyince arama motorundan fotoğrafı yükleyip arattım. Çıkan sayfada headerdaki objelerin birebir aynılarını görünce kendim de bunu yapabileceğimi düşündüm.

   Tabii ki bir emek harcanıyor sonuçta. Ve bu benim daha ikinci header çalışmam olduğu için eksiklikleri vardır. Sonuçta programları daha çok iyi kullanmayı öğrenmedim. Ancak bu konuda kendimi biraz daha geliştirmeyi planlıyorum. Kendi sayfamın headerını neden kendim tasarlamış olmayayım ki değil mi?  Her işi ehline bırakmak diye de bir söz var ama şimdilik böyle olsun istiyorum. :)

   Kendimi biraz daha geliştirince çook daha güzel çok özgün çalışmalarla karşınıza çıkmayı planlıyorum. Bu arada farklı planlarım da yok değil:) Onları da yakında paylaşacağım:)

   Şimdi gelelim eski yeni karşılaştırmasına;


 Eski header bu şekildeydi. Biraz fazla mı sadeydi diyorum. Aslında çerçeve içindeki bayan figürü çok hoş. Bak şimdi gözüme daha da hoş göründü. Ancak arkaplanındaki renk nedeniyle biraz basit duruyor sanki. Keşke arkaplan rengini daha açık bir renk olarak düzenleseymişim:)

Şimdiki çalışmama gelince de bu çalışmada arkaplanı beyaz olarak düzenledim. Ve bu sefer blog başlığını bir kaç obje ile renklendirmek istedim. Çok profesyonel olmadığını kabul edebilirim :) Ancak bu konuda yeni çalışmalar olduğu için hoşgörülebilecek düzeyde olduklarına inanıyorum:)

   Umarım sizler de beğenmişsinizdir. Fikirlerinizi çok merak ediyorum. Olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bırakırsanız çok sevinirim.

   Sevgiler
                                                                 


14 yorum:

  1. Bence çok daha güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Bence profesyonel olmayan bir header tasarımı için hoş olmuş canım.
    Sadece beyaz fon kullanmasan da yazının arkasındaki fonla aynı mı olsa renk, beyazdan daha yumuşak durur ?
    Ben de bu işi profesyonel olarak yapanlardanım, yani logo tasarımı, görsel hazırlama, görsel danışmanlık işim bu =)
    İletişime geçmek istersen ya da profesyonel bir şeyler hazırlatmaya karar verirsen neselizebra@gmail.com mail adresim, her zaman konuşabilirz =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tabii ki profesyonel orjinal kendine özgün bir logoya, headera kim istemez ki:) Mail adresini defterime not ediyorum hemen:)

      Sil
  3. yeni izleyicinizim eskisini bilmiyorum ama yenisine bayıldım..
    sevgiler bende bekliyorum..
    http://benimisimdikis.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Eskisinde daha güzel ama çok kalın duruyor gibi.
    Biraz incelse daha iyi olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) Yorumlarınız gerçekten benim için çok önemli. Herkesin yorumuna önerisine değer veriyorum. Bir sonraki headerı bu yorumları göz önünde bulundurarak düzenleyeceğim tabii ki.

      Sil
  5. Merhaba hoşgeldin ben de senin bloguna geldim. Teşekkürler senin blogun da çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel olmuş canım beğendim :) Bende değiştirmeyi düşünüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:) Yakın zamanda daha da değişecek blogum:) Senin blogun çok şirin görünüyor zaten:) Değişiklik yapmak iyi hissettiriyor genelde biz bayanlara:)

      Sil
  7. :) Teşekkür ederim ben de geliyorum:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. bence gayet başarılı olmuş. ellerine sağlık.
    ben de beklerim. makyajdenizi.blogspot.com.tr :)

    YanıtlaSil